@IMapp BUcuresti 2015 - peste 5 secole de traditie //// #556deanibucuresti

@IMapp BUcuresti 2015 - peste 5 secole de traditie //// #556deanibucuresti

marți, 26 aprilie 2016

SPORT DE IMPRUMUT CU TRIBUNE VOLANTE

#colectiv – punct de reper politico-social. Drama din club naste dezbateri mediatice, sicane politice, revolte sociale, renovand sistemul de interventii romanesc (eu as zice mai degraba carpind niste metehne si legi deja promulgate, dar incetatenite in nimicul autohton). De ce punem hastag la #colectiv? Inca mai punem. Sa spunem ca dintr-un simplu pub, fosta hala “Pionierul”, actualmente loc de pelerinaj, a devenit un fenomen care da jos guverne, rastoarna situatii, si relanseaza persoane in lupta electorala. Dar nu are rost sa dam curs unor discutii deja purtate pe la toate posturile radio si tv mai bine de 5 luni de zile.

Pana acum, sau pana in data de 30 octombrie 2015 mai exact, avizul ISU nu era o piesa de rezistenta in dosarul oricarui proprietar de orice fel de constructie, o necesitate, ci doar o fituica de decor. Acum ne concentram pe aceste controale, ca obiectiv primordial pe lista prioritatilor. Inainte, riscul unor astfel de incendii era minor, dar in urma #colectiv se pare ca ar fi crescut, fiind imperios trebuitoare verificari suplimentare. Concluzii? Avem nevoie de calamitati, de dezastre majore pentru a repara sau fixa chestii implementate, pentru a ne ridica semne de intrebare. Am fost nevoie de un incendiu soldat cu 64 de morti pentru a aplica o lege. Probabil ca abia dupa un cutremur vom consolida si mormanele de moloz din curtea Primariei Generale. De inundatii ca sa intarim diguri si sa redactam planuri de interventie rapida. Si multe altele.

#colectiv naste si paranoia, dar si pretexte. Arena Nationala, cea mai mare controversa a sezonului toamna-primavara, a functionat 5 ani, din cate am observat, fara acel aviz ISU, si 5 luni, cel mai mare stadion din tara a stat inchis. Desi, serios vorbind, ce riscuri poate comporta o arena in caz de incendiu? Singura variabila din ecuatia asta e acoperisul retractabil, singura componenta care ar putea reprezenta un pericol. Avand in vedere ca spectatorii nu au voie in incinta National Arena cu petarde, fumigene si nici macar cu umbrele, atunci…(??). Cel putin pocnitorile minuscule pe care le pot ascunde prin diverse locasuri nu cred ca pot incendia un stadion. Iar spectacolele pirotehnice sunt oraganizate doar de firme de specialitate, cu acoperisul netras. In eventualitatea in care acesta poate arde chiar si in cubul suspendat la 25 de metri deasupra gazonului, atunci cu siguranta da, ne putem ingrijora. Sa nu mai vorbim de responsabilitatile pasate in tot acest timp de la o institutie la alta. Mijloacele birocratice prin care poti incurca un demers sunt infinite si greoaie.

Terenul central de la Arenele B.N.R., unde se desfasoara unul dintre turneele de tenis cu cea mai mare traditie din circuitul ATP, nu a primit de asemenea avizul de la pompieri, nu ca ar fi vreun pericol major in sensul acesta, doar ca arena nu a mai suferit lucrari de reparatii de aproape doua decenii, si nu mai poate fi omologata, “acordul ISU” fiind, deci, un pretext. Asa ca turneul, printr-o derogare de la comisiile internationale de tenis masculin, a putut fi tinut anul acesta in parcarea complexului, cu gradene improvizate, in vreme ce 5000 de locuri zac goale, roase de rugina, mizerie si indolenta. Guvenatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, nu vrea sa cedeze terenurile in administratia primariei, si nici a Federatiei Romane de Tenis. Sau macar sa investeasca in acestea. Acolo unde Ilie Nastase si Ion Tiriac au adus primul titlu de Cupa Davis, si mai multi tenismeni romani si straini au scris istorie. Acolo Roger Federer participa inainte sa cunoasca succesul suprem, devenind locul unu mondial.

Terenul central improvizat
Sportul din Romania e, se pare, intr-un declin total, derapand pe o panta descendenta fara sfarsit. Pentru prima oara in ultimii 40 de ani, nu avem o echipa de gimnastica reprezentanta la jocurile olimpice, nici la feminin, si nici la masculin. Pentru prima oara in ultimii doi ani, Simona Halep iese din top 5, reusind in 3 luni sa coboare 5 locuri in clasament, si nu pare sa se sfarseasca, din pacate. Si pentru prima oara de la revelatia Otelul Galati incoace, Steaua nu ia campionatul, si rateaza 2 cupe in 3 zile. Ce se intampla?

Lasand deoparte aceste retrospective deloc favorabile, Romania are tot pentru prima oara 3 jucatoare in top 35 mondial la tenis, si o jucatoare atat de sus in clasament, Simona Halep, ceea ce e de apreciat. Totodata, Horia Tecau, dublu campion la Wimbledon, castigator al Turneului Campionilor si lider mondial la dublu. Si totusi nu avem o baza sportiva decenta, sau un complex care sa gazduiasca un turneu important. Nu suntem capabili nici macar pentru un amarat de turneu ATP 250, sau WTA International. Unde sa gazduim noi Eurovisionul, jocurile olimpice si asa mai departe?

Pe de alta parte, armata nu cedeaza nici dupa un an si jumatate in scandalul cu Steaua lui Gigi Becali. Nu s-au sesizat pana acum, dar cand au mirosit ispita banilor castigati de “campioana de la Sevilla”, i-au actionat in judecata, pe motiv ca au folosit ilegal inca din 2004 marca si numele clubului sportiv al armatei. De asemenea, stadionul Ghencea zace in paragina, intre timp fiind si declasat, nemaiputand fi omolagat nici macar la nivel de liga a doua. MApN-ul nu are o echipa, dar stadionul e al lor, asa ca ramane la ei (??). Fanii nu mai vin la meciuri, socotind identitatea FCSB-ului ca un chip fara fata. Conducerea Stelei se presupune ca ar fi principalul vinovat, desi circumstantele prezumtive vi le-am expus. Insa oamenii nu il sustin pe Becali, Argaseala, sau alte persoane din board-ul formatiei, ci jucatorii, care sunt simple victime colaterale in acest scandal. Ultrasii nu canta, nu scandeaza pentru nume, ci pentru echipa. Nu se bucura de bucuria lui Becali, ci de golurile jucatorilor. Se speculeaza ca si Dinamo doreste sa isi schimbe sigla. Vom vedea atunci daca si suporterii cainilor vor protesta departe de stadion, ei avand un motiv temeinic.


8 comentarii:

  1. Căutați un împrumut? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited da împrumuturi companiilor și persoanelor fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul marywilliam902@gmail.com

    APPLICATION DATA

    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Numărul de telefon:
    9) Poziția curentă în locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma creditului necesare:
    12) Durata creditului:
    13) Scopul creditului:
    14) Religia:
    15) V-ați aplicat înainte de:
    16) Data nașterii:
    Mulțumiri,

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți într-o situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie să plătiți împrumuturile Datoriile lor sau să vă plătiți facturile sau să începeți o afacere frumoasă? Aveți un scor de credit scăzut și veți găsi greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi:
    A) Împrumut personal, expansiune de afaceri,
    B) Înființarea de întreprinderi, educație,
    C) consolidarea datoriilor,
    D) Împrumuturi cu bani grei

    Oferim împrumuturi cu dobândă redusă de 3% și cu garanții și nu garanții, oferim împrumuturi personale, credite de consolidare a datoriilor, capital de risc Capital, împrumut de afaceri, împrumut de învățământ, ipotecă sau împrumuturi pentru orice motiv ".

    Cu toate acestea, metoda noastră oferă posibilitatea de a specifica suma împrumutului necesar și, de asemenea, durata pe care o puteți permite, vă oferă o șansă reală pentru a obține fondurile de care aveți nevoie!

    Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți pentru a susține această afirmație. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; Veți obține cele mai ieftine. Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite.

    Ne străduim să lăsăm o impresie de durată pozitivă depășind așteptările clienților mei în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai bună calitate.

    Email: midland.credit2@gmail.com
    Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
    Vizitați-ne la: www.midlandcreditonline.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,
    Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați asta este una dintre problemele în mâinile creditorilor falși, Cauți împrumut? tu esti locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Garanția Trust Trust oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. pentru tot personalul sau persoanele, vă rugăm să ne contactați imediat pentru ajutor financiar imediat sau stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Desigur, împrumuturi personale, împrumuturi auto, afaceri / împrumut de investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să te gândești la obținerea unui împrumut? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este șansa dvs. de a vă îndeplini dorința, de a vă oferi împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri și împrumuturi corporative și de orice tip, puteți contacta doamna Loana George și pur și simplu vă puteți înscrie cu doamna Loana George prin e-mail: loanageorge11@gmail.com. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: sariwulan3600@gmail.com. dacă aveți vreo îndoială. vă rog, el este singurul care este fiabil și demn de încredere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aveți nevoie de o obținere imediată a împrumutului legitim a fost întotdeauna o mare problemă pentru nevoile financiare ale clienților. Contactați-ne pentru ajutor imediat de urgență sau strâmbe, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; indiscutabil

    * Ai nevoie de împrumut autentic,
    * Aveți nevoie de împrumut negarantat
    * Aveți nevoie de împrumuturi personale,
    Ai nevoie de un împrumut ipotecar
    * Aveți nevoie de un împrumut de consolidare
    * Aveți nevoie de datorii de 1 zi de împrumut,
    * Aveți nevoie de împrumuturi urgente personale,
    * Aveți nevoie de urgență pentru a vă debloca datoriile
    * Aveți nevoie de împrumut de afaceri pentru investiții
    * Aveți nevoie de împrumut de urgență pentru a vă debloca datoriile
    * Aveți nevoie de împrumut pe termen scurt pentru a începe afaceri * Aveți nevoie de un împrumut imediat pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă repara afacerea
    * Aveți nevoie de cel mai frumos împrumut rapid serios
     * Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare
     * Sunteți în datorii? Aceasta este șansa dvs. de a vă atinge dorința, contactați-ne rapid
     Doamna Alina Leho
    Adresa de e-mail a companiei: (guaranteeetrustloan24hours@gmail.com)

    Acordăm împrumut companiilor, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (guaranteeetrustloan24hours@gmail.com)

     APPLICATION DATA

    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția curentă la locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma imprumutata necesara:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Religia:
    15) Ați aplicat înainte:
    16) Data nașterii:
    Mulțumiri,

    RăspundețiȘtergere
  5. Assalamu'alaikum
    Do you need Business Personal Loan?
    Business Cash Loan?
    Unsecured Loan
    Fast and Simple Loan?
    Quick Application Process?
    Funding in less than 1/2 Days?
    Get unsecured working capital?
    and many more at 2% interest rate;
    abdullahibrahimlender@gmail.com
    whatspp +917738214856
    Thanks
    Mr Abdullah

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut,
    numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. în ianuarie 2018, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Augusta Ibramhim, vreau să profit de această ocazie să vă mulțumesc și Dumnezeu să continue să te binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe indonezienii că există mulți escroci, așa că dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă prin doamna Augusta Ibramhim și o puteți contacta prin e-mail: augustaibramhim11 @ gmail.com). puteți să mă contactați și prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

    Întoarceți-vă din nou înapoi din nou, din nou, din nou, din nou:

    numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. în ianuarie 2018, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Augusta Ibramhim, vreau să profit de această ocazie să vă mulțumesc și Dumnezeu să continue să te binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe indonezienii că există mulți escroci, așa că dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă prin doamna Augusta Ibramhim și o puteți contacta prin e-mail: augustaibramhim11 @ gmail.com). puteți să mă contactați și prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

    VORBI VINȚI MAI MULȚUMESC CITIȚI MESIUNEA MEA ȘI MAI DUMNEZEU CONTINE SĂ VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM TOATE ȘI VENIȚI VIAȚA LUNGĂ ȘI PROSPERITATEA LUI AMEN,

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutari,
    Numele meu este Luta Roxana din Bistrita, vreau sa folosesc acest mediu pentru a sfatui pe toata lumea sa fie atenta la cum sa obtina un imprumut pe internet, atat de multi creditori aici sunt toti escrocii si sunt doar acolo ca sa te eschiveze de toti banii tai. Am solicitat un împrumut de 25.000 de euro de la o femeie din Singapore și am pierdut în jur de 1300 de euro la început, fără a lua împrumuturi, mi-au cerut din nou un alt cost, am plătit aproape 3000 de euro și totuși nu am primit împrumutul.

    Slava lui Dumnezeu, am întâlnit un prieten care tocmai a solicitat un împrumut și a primit un împrumut fără nici un stres, ma încurajat să mă aplice. Am solicitat un împrumut de la doamna Ivana Pedro și am primit împrumut de 25.000 de euro pentru care am solicitat, la început am crezut că este o glumă și o înșelătorie, dar am primit un împrumut pentru mai puțin de 24 de ore și la o rată a dobânzii de 2% fără colateral. Sunt foarte fericit să fiu salvat de sărăcie.

    așa că voi sfătui pe toți cei care au nevoie de împrumut pentru a contacta
    Dna Ivana Pedro, prin e-mail: (ivanapedro85@gmail.com)

    De asemenea, puteți să mă contactați pentru informații suplimentare prin e-mail: (roxanaluta04@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  8. Numărul meu de Whatsapp: +62 838-2119-1900
    E-mailul meu: (parwatidudi350@gmail.com)
    Dna Rebecca Walker (rebeccawalker700@gmail.com)
    Numele meu este doamna Parwati Dudi, sunt o femeie de afaceri din Indonezia Am pierdut, dar 20 de milioane de rupii Indonezia pentru un credit împrumutat fals Magazinul meu a fost aproape și mi-am pierdut speranța în viață în această zi, care a fost loial când am trecut pe internet. a văzut online o mărturie despre o prietenă care a primit un împrumut de la doamna Rebecca Walker. Mi s-a spus că este o mamă cinstită, așa că am solicitat un împrumut de 100 de milioane de rupii din Indonezia de la mamă, așa că, după procesul de împrumut, împrumutul meu a fost transferat în contul meu bancar și astăzi, am avut un magazin pe care mi-am condus afacerea și astăzi mi-am plătit datoria, mulțumesc Mamei Rebecca Walker, este o mamă bună, așa că promit să mărturisesc și să-mi împărtășesc zilnic veștile mele bune și poți contacta și e-mail-ul mamei (rebeccawalker700@gmail.com)
     dacă aveți nevoie de informații despre cum am obținut împrumutul meu de la mama Rebecca Walker, sunteți foarte liber să mă contactați pe numărul meu de Whatsapp: +62 838-2119-1900
    Puteți, de asemenea, să mă contactați prin e-mail: (parwatidudi350@gmail.com)
     Dumnezeu să continue să o binecuvânteze și să o protejeze pentru că este o persoană bună.

    RăspundețiȘtergere