@IMapp BUcuresti 2015 - peste 5 secole de traditie //// #556deanibucuresti

@IMapp BUcuresti 2015 - peste 5 secole de traditie //// #556deanibucuresti

vineri, 19 august 2016

Secand step in operatiunea "farsa dinamovista"

Sa vezi si sa nu crezi. Nu stiu cat de multi cunosc episodul de zilele trecute in care galeria dinamovista a afisat o coregrafie impresionanta in tribuna Stelei din meciul contra celor de la Manchester City. Bun, deci toata lumea stie despre ce e vorba. Tepuitii din staff-ul ros-albastrilor condamna cu vehementa gestul, lucru pe care tin sa il subliniez si eu. In simptomatica fotbalistica e o dovada de frustrare si aroganta infantila. Oamenii au spuzit retelele sociale cu MM-uri si bancuri neo-naziste cu tenta discriminatorie la adresa unuia sau altuia. Mai bine de un deceniu in slujba insolventelor si a retetelor falimentare, preocupati de un campionat lugubru si pueril, alb-rosii au uitat gustul partidelor europene, asa ca au cheltuit aproximativ 10 000 de euroi pentru a realiza, de altfel, intrucat nu suntem in masura sa nu recunoastem, un troll imens. 6000 pentru materiale din dezvaluirile celor de la PCH, plus biletele celor aproape 200 de infiltrati. E putin trist pentru voi, baieti... Si putin cam nelalocul lor afirmatiile jucatorilor si ale conducerii clubului din Stefan cel Mare care sustin acest demers, transformand mesajul "doar dinamo Bucuresti" in slogan de campanie pentru derby-ul de sambata seara.

Pe de alta parte, board-ul Stelei isi merita soarta pentru superficialitatea cu care au tratat situatia, fiind pacaliti cu usurinta. Chiar si in momentul in care mesajul era descifrabil deja, crainicul arenei inca ii indruma pe suporterii stelisti sa imbrace vestele buclucase. Un cal troian manat de la spate de inteligenta unor ultrasi. Atata prostie... Iar peluzele Nord si Sud sunt departe de a-si remedia problemele de judecata, asteptand ca Boroi&co sa le reinfinteze echipa de suflet. Eu zic sa se apuce din proprie initiativa de antrenamente si sa se inscrie deja in liga a cincea din finantare proprie. In 10 ani armata nu s-a gandit nicio secunda sa combata drepturile lui Becali asupra clubului, nici macar atunci cand chiar generalii i-au inmanat stafeta acestuia.

In alta ordine de idei, legat de toata tevatura asta mediatica, cei de la ProSport fac haz de necaz, sustinand ca: Jucătorul din echipa naţională a României care, pe durata Euro 2016, a introdus din greşeală un jurnalist de la ProSport pe grupul de Whatsapp al „tricolorilor” a încurcat din nou borcanele. Nedeprins cu tehnologia, a reuşit performanţa să-l adauge pe acelaşi ziarist în grupul de Whatsapp al jucătorilor de la Steaua

Lasand deoparte faptul ca pe grupul de wapp al jucatorilor de la Steaua sunt prezente toate celelalte "entitati" ale campionatului Ligii I, discutia e cel putin savuroasa..







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu