@IMapp BUcuresti 2015 - peste 5 secole de traditie //// #556deanibucuresti

@IMapp BUcuresti 2015 - peste 5 secole de traditie //// #556deanibucuresti

joi, 22 octombrie 2015

4 ingrediente pentru un parfum fermecator

Magia e o mostră de cultură urbanistă și un pic de viclenie. Trebuie să știi să îți vinzi produsul, să captezi atenția, iar bâlciul de giumbușlucuri animate din mâna magicianului se va concretiza într-un număr de excepție. Fără îndoială, să manipulezi un pachet de cărți sau să scoți din joben 2-3 găini, fără să construiești nicio poveste, și să te aștepți ca publicul să-ți ciugulească din palmă, este o aberație. Magia nu este un simplu truc sau o ecuație matematică ale cărei soluții rămân necunoscute, ci o vrajă care ne livrează un răspuns împachetat frumos.

În seara asta lucrăm cu două instrumente foarte dragi mie: pălăria de recuzită și batistuța flaușată ițită din născarea jobenului pe care tocmai l-am amintit. Ce trebuie să facem? Păi...clasica poțiune magică, dar care ne va deservi la cucerirea persoanei iubite. Dacă ați auzit de parfumul Mad Potion, gândiți-vă la varianta masculină. E rețetă proprie. Nu vă adresați medicului curant dacă rezultatele întârzie să apară. Țin să precizez, de asemenea, că pot apărea reacții adverse, însă ingredientele folosite sunt din bucătăria proprie, așa că o să aveți nevoie de o interpretare originală. Sunteți pregătiți? Eu încă mă chinui să storc primele idei, pentru că avem nevoie de o compoziție atent aleasa pentru a satisface exigențele... Trebuie să spun că, în primul rând, ceaunul în care preparăm poțiunea va fi din oțel inoxidabil pentru a atinge efectul scontat, iar lingurile și telul (o să avem nevoie și de ele) din lemn fiert în zeamă de varză.

1. Ingredientul de bază - umorul. Nu-l am încă, dar îl cultiv de ceva vreme, și sper să am o recoltă bogată toamna aceasta. Nici bananele, și nici avocadoul, care cresc nivelul de serotonină din organism, nu sunt un răspuns. Trebuie folosit germenele de umor crescut în serele proprii, care stârnește râsul acela delirant ce dă stări de amețeală și consumă calorii, deci ne și menține în formă.

2. Ingredientul stimulator - păr de lup. Pentru vigoare, curaj și prezență de spirit. Viața e asemenea unui joc de noroc, în care asumarea riscurilor determină temperamentul jucătorului. Curaj căruia unii îi spun tupeu, inspirația de a te arunca cu pieptul înainte la momentul oportun pentru a ieși din situații limită.

3. Ingredientul de amestec, care încheagă compoziția - 2-3 stropi de rațiune și calm. E esențial să știi când și de ce trebuie să acționezi într-un anumit moment, și să dai dovadă de tot calmul din lume în împrejurări ostile. Asta te face stăpân pe situație, și, dacă stai să te gândești un pic, poate face diferența între a conduce într-o relație, și a fi condus. Așa, ea se simte protejată și în siguranță. Off...sper că spun bine ce spun... :)))

4. Ingrediente complementare - o rădăcină de cinism și 2 picături de miere, de altfel, vitale. E bine să fii ironic câteodată, dar și sensibil.

Ei...și amestecăm totul în ceaun, iar mai apoi turnăm amestecul în pălăria magică și lăsăm batista fermecată să își facă treaba.

P.S. Articol redactat în cadrul concursului SuperBlog!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu